Hogy mondjam el a legjobb barátnőmnek?
Nagyon osszehaverkodtam egy lánnyal az osztályomból, akit most nevezzunk Viviennek. Az akkori legjobb barátnőm, (akit most nevezzunk Rékának) ellen "osszeszervezkedtuk". Azt találtuk ki, hogy beszélünk az osztalyfonokunkkel, hogy ültessen el engem mellőle. De persze az ofő nemet mondott, mert Réka anyja elég befolyásos a suliban és az ofő fél a várható reakciójától.
És egyéb dolgok is voltak Viviennel a legjobb barátnőm ellen, de nem is részletezném.
És most rájöttem, hogy Vivien nem is igaz barát (kibeszélt a hátam mögött es ocsarolta a ruhaimat es sosem véd meg a bajban). De Rékát meg egyre jobban megszeretem és el akarom mondani neki, hogy mi volt Viviennel, mert a csaj ki akar talalni neki mindenről pár hazugsággal fűszerezve. Mar el is kezdte, de Réka nem hitt neki.
Hogy mondjam el ezt az egészet a legjobb barátnőmnek? Nem akarom, hogy a másik csajtol tudja meg az igazat.
Nyugodtan ócsároljatok kedves válaszolók, mert pontosan tudom, hogy egyszerűen BORZALMAS barátnője voltam Rékának!
Csak értelmes válaszokat kerek! Nagyon kétségbe vagyok esve!
11/L
Második válaszoló épp fordítva vannak a nevek ;) es nem a legjobb barátnőm beszélt ki, hanem a "másik csaj" ;)
Első válaszoló de én pont a barátja akarok lenni. Es mivel a legjobb barátnőknek nincsenek titkaik egymás elott, el akarom mondani ami a másik csajjal történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!