Aki regisztrálva van a mobrog oldalra attól kérdezem hogy megbízható az oldal és jól lehet vele keresni?
Igaz, nem engem kérdeztél (nem vagyok regisztrálva az oldalra), de itt egy link:
(olvasd el a hozzászólásokat is)
Fontos!
Nem tudom, hogy ez az oldal megbízható-e, de ha az is, akkor is vedd figyelembe, hogy kevés pénzt kapsz érte, ahhoz képest mennyi időt ölsz bele. Érdemes az ilyen "interneten való könnyű pénzkereset" oldalakat messziről elkerülni. Sokszor pénzlehúzásról szól vagy, ha megbízható is akkor keveset fizet vagy rámenősnek kell lenni és másokat beszervezni, stb.
Létezik távmunka, de ezt nem nevezném annak.
(Saját vélemény. Ne vedd kioktatásnak, mert nem annak szántam.)
A MOBROG küld kérdőíveket és fizetnek is, ha összegyűlt a kellő pénz.
Ami viszont nagyon nem tetszik nálunk, hogy sokszor már félig kitöltöd a kérdőívet, amikor egyszer csak kidob, hogy nem illesz a profilba. Ilyenkor más cég, már ezért a fáradozásért is fizet valamennyit, de ők csak egy köszönömmel kivágnak belőle rendszeresen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!