Milyen a miskolci Shimwa?
Figyelt kérdés
mert most halottam,hogy hetente fizetnek,ami jobb lenne nekem. Kb. olyan 25-30 ezer körül kapnék hetente. És érdeklődnék azoktól,akik dolgoztak már ott esetleg. Esti tagozatos diák vagyok,ahol egy héten kétszer megyek be. És,hogy ha diákként vennének e fel,az előny vagy hátrány? Vagy jobb a főállású? És egyébként pontosabban mi ott a munka? állni kell 8 órában? és van egy két szünet,az egyik ebédidő 20 perces, többi csak 10? esetleg van rá esély,hogy engem inkább ülő munkára raknának? nem azért,mert lusta vagyok,csak azért, mert nekem a térdeim nem igazán bírják az állást. Műtve is volt. Ha esetleg valaki ilyen monoton álló munkát végez,az hogyan tudja ezt elviselni? mert azért egyáltalán nem egészséges ez.2016. dec. 17. 21:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!