Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen a miskolci Shimwa?

Milyen a miskolci Shimwa?

Figyelt kérdés
mert most halottam,hogy hetente fizetnek,ami jobb lenne nekem. Kb. olyan 25-30 ezer körül kapnék hetente. És érdeklődnék azoktól,akik dolgoztak már ott esetleg. Esti tagozatos diák vagyok,ahol egy héten kétszer megyek be. És,hogy ha diákként vennének e fel,az előny vagy hátrány? Vagy jobb a főállású? És egyébként pontosabban mi ott a munka? állni kell 8 órában? és van egy két szünet,az egyik ebédidő 20 perces, többi csak 10? esetleg van rá esély,hogy engem inkább ülő munkára raknának? nem azért,mert lusta vagyok,csak azért, mert nekem a térdeim nem igazán bírják az állást. Műtve is volt. Ha esetleg valaki ilyen monoton álló munkát végez,az hogyan tudja ezt elviselni? mert azért egyáltalán nem egészséges ez.

2016. dec. 17. 21:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!