Kpopperek! Tudnátok nekem molettebb női Idol neveket mondani?
Szinte biztos vagyok abban hogy ilyenek nincsenek. Koreában egyáltalán nem elfogadott ha valaki teltebb, ducibb. Az női idolok is egytől egyig nagyon vékonyak, vannak akik már egészségtelenül vékonyak.
De a kérdésedre válaszolva, keress rá CL Hello bitches-es fellépésére a 2015-ös MAMa-n, ott szerintem eszméletlen jó alakja van, de sok fiatalabb idolhoz viszonyítva teltebb.
Piggy Dolls lány trió (Park Ji Eun, Lee Ji Yeon, Kim Min Sun)
15& Park Jimin esetleg
Azt azért megnézném, hogy Jimin hol molett.XDDDDDDDD
Jimin izmos.
Pont olyan izmos mint Jungkook.
Kocka hasa van.
Ajánlom, hogy sürgősen keress fel egy szemészetet.
Amúgy én is csak Hwasa-t ismerem, aki eltér az ottani normáktól. De ő se molett. Női idolok között nem fogsz molettebbet találni.
Jaajj, most nézem, hogy nem rá gondoltál. Oké.
Csak kicsit felidegesített, mert őt is ok nélkül kövérezik.
#7-sen szakadok😂😂😂😂
Am van olyan női idol hogy Jimin:')
Egyébként a MAMMAMO-ból szinte mindenki molettebb alkat (bocsi ha elirtam a banda nevét,nem igazán ismerem őket:'D)
Vagy ott van még Hyuna is.. ő is eléggé telt vagyis volt róla olyan kép
Nem értem meg miért kell lenézni a teltebb nőket, jó oké lehet ezt mi nem érthetjük mert itt a vastagabb nők a kedveltebbek meg akin "van mit fogni" :DDD
De a kóros soványság sem szép, azért valljuk be,nem hiszem hogy túl egészséges mikor egy tinilány sanyargatja magát meg lediétázza magát a sárga földig :S
kilences, nem belédkötni akarok de Hyuna 40 kilónál biztos hogy nem több :) a Mamamoo tagok sem molettek szerintem
és Chaerin alakja a '15ös MAMA fellépésén szerintem is baromi szép, nem olyan... botsáska? talán ez a jó szó rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!