Miraculous fanok, elmagyaráznátok nekem Papillon (halálfej) képességét?
Képessége, hogy másoknak képessséget ad, egy örök szomorú sors, hisz neki sosem lesz szerencsetalizmánja, vagy macskajaja, adja az erőt és más élvezi. Ebből remek dráma fanfictiont lehetne csinálni... de elkanyarodtam a témától.
Bárkin lehet használni, csak Halálfej Katicáék ellen van, és ezért tesz ilyeneket. A negatív emberek könnyebben beleesnek a bosszú csapdájába, ez az egyik tanulsága a sorozatnak; a tartós szomorúság/harag sosem jó, mindig próbáljunk meg vidámabbak lenni, és bocsássunk meg a másiknak!
Bizonyára az is a képességéhez tartozik, hogy belelát az emberek lelkébe. Nem hiszem, hogy egy kandikamerát függesztett mindenkire, és így várja a megfelelő pillanatot...
Mivel ez egy gyerekmese, valószínűleg Adrien apja az. Akármennyire is bírják az animések, ez nem az, ebben nincsenek háttérben megbúvó részletes titokzatos és meglepő thiller elemek, ez hat éveseknek készült mese. Persze én lennék a legboldogabb, ha végül Alex apja lenne az, hisz neki is kék szeme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!