Nagyon kínos megbotlani az utcán, sok ember előtt?
Figyelt kérdés
Vagy akár elesni. Velem történt már hogy megbotlottam, és folyton attól félek hogy mindenki előtt el fogok esni.2016. dec. 15. 19:20
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem. Viszont ha tényleg elesel és cikinek érzed akkor legyél rafinált és játszd el, hogy fáj valamid. Én velem is volt már ilyen és senki nem nevetett.
2/2 anonim válasza:
klasszikus esés, mint a burleszk filmekben: megbotlok, szeretném megtartani az egyensúlyom, de hatalmas esés a vége. Sokan látták, de többen is segítettek. Senki nem nevetett ki. ( Szerencsére egy kis zúzódáson kívül más bajom nem lett.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!