"Belföldi feldolgozásra továbbítva" után hány nappal hozza ki a postás?
Küldemény információ:
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting
Van valakinek mostani csomagszáma amin le tudja a sajátját már megkapott csomagját ellenőrizni?
Nos, akkor elmagyarázom.
Igen nagy a valószínűsége így Karácsony előtt, hogy valaki a gyk-n aki olvassa ezt a kérdést, mostanában rendelt csomagot és megnézi, hogy mondjuk 5 nap.
Tegyük fel van olyan szerencsém, hogy 2-3 ember is megerősíti, én meg akkor nem fogok a rendelt Karácsonyi ajándék helyett másikért rohangálni, mert kivárom a pl. 5 napot.
De ha beírnák, hogy 2 hét, akkor mennék ajándékért, nem kockáztatnék.
Remélem érted már, hogy miért kértem, valaki, aki rendelt mostanában, legyen szíves nézze meg, mikor írta a fenti állapotot, és ahhoz képest mikor kapta meg.
Na, de megint jött egy nagyon okos pistike és beszól, mert ő nagyon okos.
Na mindegy.
Utolsó, úgy számolj szerintem, Bp. 5 nap kb., az elmúlt napokban, de hogy most napról-napra torlódik-e, azt nem tudom és holnap már 6 nap múlva viszik ki esetleg, de kb. ennyivel lehet számolni.
És az 5 napban volt 2 hétvégi nap is!
Szóval ha csütörtökön írja ki ezt, akkor keddre jött a postás a csomaggal. Kézi csomag, nem MPL-es, sima postás bácsi/néni hozza.
Az év többi részében 1, max 2 hét volt de a magyar posta most olyan szinten belassult (érdekes a kínaiak szinte késés nélkül kezelik a karácsonyi szezont pedig ott mi lehet...) ilyenkor már rég meg kellett volna jönnie a cuccaimnak, én naív hülye október végén rendeltem ajándékot hogy hőőő, egy hónap alatt meg szokott jönni, majdnem 2 elég lesz....
Hát nem.
nekem is jött china cucc, és nov.16-án és 18-án rendeltem most jött a héten, illetve be van ragadva egy dettó ugyanolyan csomag 2db tétellel nincs 1000ft és 1 nappal hamarabb írta BUD reptérre, de az még az elosztóban sincs, ami 2 csomag meg rá egy nappal ért a célországba, Ferihegyre, az meg több napja megjött.
Nem tudom mi alapján keverednek így a csomagok.
Ja a negyedik csomagot meg csak tegnap adták fel, holott 25-e körül rendeltem.
Na az tuti nem ér ide Karácsonyig sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!