Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hogyan tisztázhatn...

Manu19 kérdése:

Mit tegyek? Hogyan tisztázhatnám magam?

Figyelt kérdés
Munka helyemen egyik munkatársam loppással vádol...közös szekrényönk volt az öltözöbe és azt állitja h pénz és ékszer tünk el a táskájábol és h csak én lehettem...mindenkinek ezt terjeszti a munka helyen mit tegyek? hogyan tisztázhatnám magam??? Mert nem én loptam el a cuccait!!!!
2016. dec. 12. 17:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Bizonyítsa be, hogy Te loptad meg. Ha pedig nem tudja, akkor feljelentheted rágalmazásért, és meg fogják idézni a rendőrségre kihallgatásra. Jó móka, én már próbáltam. Egyből összetojja magát, amikor megkapja az idézést. Sőt, még a munkahelyen is magyarázkodnia kell, hogy miért nem tud bemenni dolgozni. Az idézés, az idézés. A lényeg, hogy megtudj nevezni néhány tanút, akik igazolják az állításodat. Jaa, őket is megidézik tanúkihallgatásra.
2016. dec. 12. 19:01
 2/2 anonim ***** válasza:

1. Minek hozza el magával

2. Ennyi erővel téged is meglophattak volna

3. Miért nincs zár a szekrényen?

4. Miért osztoztok egy szekrényen?

Nem te loptad el és kész, a főnöknél lehet panaszt tenni hogy legyen normális zárható fiókja mindenkinek, ha pedig dolgozni mész, te sem viszed magaddal a kincseid. Ezt elmondod neki aztán majd lenyugszik. Ennyi erővel téged is meglophattak volna, te sem vádaskodnál így.

2016. dec. 13. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!