Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen könyvet ajánlotok?...

Milyen könyvet ajánlotok? Többi lent ⬇

Figyelt kérdés

14/L vagyok nem nagyon szeretek olvasni , mert még nem találtam meg azt a fajta könyvet ami leköt és nem tudom letteni.

Irjatok könyvet lécci és utána nézek

előre is köszi :)

2016. dec. 11. 16:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugyanennyi idős vagyok, velem is ez a helyzet. Bár te leírhatnád, hogy mi az ami eddig nem tetszett!
2016. dec. 11. 17:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Olvassatok Rejtő Jenő - P Howard regényeket . Mókás még Karl Shaw Királyi őrületek műve .
2016. dec. 11. 17:37
 3/6 anonim válasza:

Én most a Vámpírakadémiat olvasom, de ezeket is olvastam már és nagyon szerettem őket:

Végzet ereklyéi-Cassandra Claire

Luxen sorozat- (nem tudom a szerzot)

Utvesztő- (szintén nem tudom)

2016. dec. 11. 21:15
 4/6 anonim válasza:
Én 14 éves koromban a Szent Johanna Gimit olvastam, meg nagyon szerettem a Penny könyveket is Thomas Brezinától. Tulajdonképpen ezekkel a könyvekkel léptem be az "irodalom világába". Ma már persze másfajta könyvek érdekelnek, és eleinte nehezen találtam olyant, ami tetszett és lekötött, most pedig ott tartok, hogy szinte bármit el tudok olvasni, anélkül, hogy unnám (ez hasznos lehet a házi olvasmányoknál). Szóval én azt javaslom, hogy kezdd valami könnyű nyelvezetű könyvvel és majd kialakul az érdeklődési köröd. A lényeg, hogy olvass sokat! :)
2016. dec. 12. 20:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy én kifejezetten nem szeretem pl.: a Szent Johanna Gimit. Olvastam az első részt, nagyon nem tetszett. Nem a nyelvezet miatt nem élvezhető számomra.
2016. dec. 12. 22:55
 6/6 Nagyzsófia92 válasza:

Molnár Tóni: Tépődések

Inkább a gondolatfűzések azok, amik magukkal ragadnak benne, de roppant olvasmányos, csak sajnos nem regény, hanem drámaszerűség. Viszont ha még nem találtad meg az igazit, mindenképpen megér egy próbát.

2017. aug. 14. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!