Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek jo a guns n roses...

Szerintetek jo a guns n roses chines democracy?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 09:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Én most néztem utána bővebben, eddig nem is tudtam, hogy SLASH nincs a Guns n' Roses-ben és van egy "új Guns n' Roses". :o

Meghallgattam youtube-on pár számot, ami "Chinese democracy - Live in Osaka" címen volt fent, szerintem nagyon nem jó. :S

Eddig csak a régi számokat halgattam, amik fent voltak a telefonomon (pár album), azok szerintem sokkal jobbak. Ez nem tetszik, és szerintem nem is fog.

Nekem SLASH a kedvenc gitárosom, szerintem nagyon jó és a GnR is vele volt jó. \m/

2010. máj. 2. 11:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Így van! Szertem Slash-nak nagyobb joga lett volna tovább menni a Guns'n'Roses névvel,mint Axel-nek,mert szerintem nem Axl volt ott a legnagyobb,hanem SLASH!!! Szoval sztem az új GNR nem jó...de én nem is hallottam még,de nem is akarom! :D
2010. máj. 4. 18:23
 3/6 A kérdező kommentje:
jah slash irta a szamokat meg minden tobb joga lett volna de valjuk be axl hangja is hianyozna a guns n roses bol
2010. máj. 9. 16:48
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem a guns nevet slash+axl együtt érdemelné meg. Meg Duff. Többiek cserélődtek már előtte is, és mégis jó volt akkor még a guns.
2010. jún. 28. 09:39
 5/6 anonim ***** válasza:
én sem szeretem az új albumot de elfogadom. Nemtudom ha hallgattad-e az új albumról a This I love..na az az egyetleg igazi GNR stilusú szám..nagyon szeretem
2010. szept. 11. 16:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi baja van mindenkinek vele... "nem olyan, mint a régi albumok" És aztán? Mertek újítani. Nekem pl. pont azért tetszik. Félre ne értsétek, én is jobban bírom a régi GNR-t, de azért ez az album sem volt olyan rossz, mint ahogy ti beállítottátok. Sőt, szerintem tök jó volt.

Lehet, hogy ezzel a véleménnyel egyedül vagyok, de nekem az összes GNR album tetszett (pedig asszem anno a Spaghetti Incident-re is köpködtek, hogy "másmilyen" meg a hasonló jelzők...hagyjuk már). Mertek újítani, ez a lényeg.

2019. jan. 9. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!