Szerintetek jo a guns n roses chines democracy?
Én most néztem utána bővebben, eddig nem is tudtam, hogy SLASH nincs a Guns n' Roses-ben és van egy "új Guns n' Roses". :o
Meghallgattam youtube-on pár számot, ami "Chinese democracy - Live in Osaka" címen volt fent, szerintem nagyon nem jó. :S
Eddig csak a régi számokat halgattam, amik fent voltak a telefonomon (pár album), azok szerintem sokkal jobbak. Ez nem tetszik, és szerintem nem is fog.
Nekem SLASH a kedvenc gitárosom, szerintem nagyon jó és a GnR is vele volt jó. \m/
Nem tudom, mi baja van mindenkinek vele... "nem olyan, mint a régi albumok" És aztán? Mertek újítani. Nekem pl. pont azért tetszik. Félre ne értsétek, én is jobban bírom a régi GNR-t, de azért ez az album sem volt olyan rossz, mint ahogy ti beállítottátok. Sőt, szerintem tök jó volt.
Lehet, hogy ezzel a véleménnyel egyedül vagyok, de nekem az összes GNR album tetszett (pedig asszem anno a Spaghetti Incident-re is köpködtek, hogy "másmilyen" meg a hasonló jelzők...hagyjuk már). Mertek újítani, ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!