Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Rólam álmodott.. annyit mondott, hogy elvoltunk.. csókolóztunk. Legjobb haverja meg elmondta, hogy azt álmodta, hogy kinyalt.
Ezzel a sráccal jártam már korábban, de aztán szakítottam vele, egyik legjobb barátnőmmel összejött, szakítottak és elkezdtünk beszélgetni és ezt álmodta..
egyébként most újra együtt van az egyik VOLT legjobb barátnőmmel, a csaj gyorsan kapkodott mikor meglátott minket, már háromszor találkoztunk, alakultak újra a dolgok és tessék !
2010. máj. 2. 08:12
1/2 anonim válasza:
Gondolom olyasmit vársz, hogy Te vagy az igazi, téged szenteltek neki a csillagok, ezért álmodik rólad az összes nő közül. Ki kell, hogy ábránditsalak. Nem. Elég nagy ott a kavarodás, a férfiak pedig gyakran álmodnak szexuális témájút - hát, biztos csini lehetsz, mert megmozgattad a fantáziáját, és ezúttal az álombeli szexbabára a Te arcod került. Ettől még nem lesztek sors által összerendeltek, de még csak jó pár sem, egy kapcsolat ugyanis lényegesen többről szól, mint hogy vonzó-e a másik.
2/2 A kérdező kommentje:
érdekes, egy időben meg a csajt egy csúfságnak tartotta, velem akart lenni.. aztán én nem voltam vele, megszerette : / áááh....
2010. máj. 2. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!