Ki az a kendős emberke Radics Peti videóiban?
Figyelt kérdés
Megmagyaráznátok, mert nem tom hova tenni.2016. dec. 9. 16:27
11/18 anonim válasza:
Na vajon ki? Véletlenül nem Radics Peti? Vagy az a földöntúli ikertesója? Hehehe ha nem tévedek
12/18 bulo22 válasza:
HÁÁT olyan hülyeséget tudtál kérdezni, hogy bekerültél Radics Peti gyakori idióták című videójába.
Gratulálok a hülyeségedhez.
13/18 Springtrap-girl válasza:
Valószínűleg Radics Peti által készített másvilágról származó drogos popcorn evő 3 fejű páva xd
14/18 Ilda25 válasza:
Ne mondjatokár hazugságot szegény gyereknek! Peti felbérelte Freddy Krueger-t csak adott neki egy maszkot hogy hasonlítson Petire és így mindenki azt hiszi,hogy az ikertestvére. Először én is csak néztem,aztán az egyik videoba Freddyről leesett a maszk! Egyből felismertem. Zseniális :O
15/18 anonim válasza:
Jé, ez a kérdés volt benne a videóba
Ciki
17/18 anonim válasza:
Te neked sikerült bekerülni Radics Peti videójába, gratulálok. De legközelebb olvasd már el azt a kva kérdést mielőtt kiírod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!