Dq kérdése:
SOS Ha a facebook kitilt, az milyen, mihez férek hozzá? SOS
Figyelt kérdés
Megzsarolt a facebook hogy amíg nem adom meg nekik az igazi nevemet és valamit ami igazolja, akkor letilt. (egy hetet adott)
Milyen az, amikor az ember le van tiltva? Például az ember eléri mondjuk a levelezését (van pár-tízezer üzenetem).
A facebookos login attól még fog mûködni, vagy, minden csatolt accountot (pl Tinder) elvesztek?
Valaki le tudná írni, hogy mihez fér hozzá, és, mihez nem?
Köszönöm
2016. dec. 9. 00:06
11/13 A kérdező kommentje:
"2. Ha erre nem vagy hajlandó, akkor kaptál egy hetet, hogy kiköltözz, hogy lementsd az adataidat, képeidet, üzeneteidet, amíg meg nem szűnik a Facebook fiókod"
Nem kaptam idõt.
2016. dec. 10. 08:38
12/13 2*Sü válasza:
De hisz te magad írtad: „…amíg nem adom meg nekik az igazi nevemet és valamit ami igazolja, akkor letilt. (egy hetet adott)”
13/13 A kérdező kommentje:
(lehet hogy véletlenül feltöltöttem egy képet amelyik NEM bizonyítja az identitásom)
2016. dec. 10. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!