Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Epret vagy bikákat tartani...

Epret vagy bikákat tartani érné meg jobban? Többi lent.

Figyelt kérdés
Adott egy 2500nm terület,megérné termeszteni rajta epret és eltudnam adni?ha igen hol?vagy inkább bikákat tartanák és kevés takarmányt termesztenék többit venném.legyenszives valami hozzáèrtő valaszat varom.
2016. dec. 7. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Eper termeléshez nem akármilyen föld jó...és befektetésre minimum 10 millió kell (öntözőrendszer stb.).

Bika tenyésztés sem egyszerű és költséges, kell nekik legelő. Az van?

Amúgy ez ilyen halva-született ötlet hogy 0 szakértelem nélkül kezdenél bele.

2016. dec. 7. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagybani piacon tudod eladni (megfelelő papírokkal), de szerintem elég bajos, mert hamar romlik.
2016. dec. 7. 20:30
 3/4 A kérdező kommentje:

10millió??!2000negyzetmeterről beszélűnk,mondtam hogy hozzáértők válaszát várom.

2.köszönöm a vàlaszod,milyen papirok kellenènek hogy eltudjam adni a nagybanin?

2016. dec. 7. 20:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Hús marhára gondoltam,nem tudom miért kéne nekik legelő amikor bezarva tartjak őket direkt h ne mozogjanak.nem értem a tenyésztèst honnan vetted mert èn ugy tudom a bika nem tud vemhes lenni..
2016. dec. 7. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!