Vannak itt némák?
Figyelt kérdés
Vannak fent ezen az oldalon némák? Ha igen van valakinek kedve beszélgetni? Szeretnék megtudni pár dolgot vagy esetleg új ismereteket szerezni. Ismerkedni.2016. dec. 6. 20:56
1/2 anonim válasza:
"Valakinek van kedve beszélgetni?"
Te felfogtad mit kérdeztél...mintha megkérdeznéd egy kerekesszékestől, hogy nincs-e kedve sétálni veled...
2/2 A kérdező kommentje:
A vakok is használják a ,,nézd" és a ,,látom kifejezést
Egyébként meg üzenetet egy néma is tud irni illetve ismerem a jelnyelvet és képzeld tisztába vagyok azzal amit írtam de akinek van esze megérti.
Mellékesen én is néma vagyok engem pedig nem bánt ez a kifejezés. Ha mást igen akkor bocsánat de magamból indultam ki itt jelenleg.
2016. dec. 7. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!