Stefan vagy Damon is meghal a vámpírnaplók sorozatban?
Damon is és Stefan us voltak a túlvilágon, sőt sokan mások is mint pl Bonnie, de mindenki visszatér :D legalábbis eddig hiszen még nincs vége az évadnak :)
Valóban veszített az érdekességéből az 5. Évadtól de azért annyira nem lett borzalmas
szerintem épp ellenkezőleg, én imádtam minden részét, annyira pörögnek az események, és persze Daemon és Stefan miatt mindenképp kötelező nézni
A nyolcadik évadban lesz pár halál..:(
Szerintem 5., 6. évadnál már tényleg kezd ellaposodni a sztori, de ha már végignéztem azokat is akkor a 8-at is meg fogom. Visszaemlékezni részletesebben már nem is tudok, annyi minden történik mindenkivel... Nagyjából 1000x összejön egymással mindenki aztán 3x szakítanak, jönnek fő gonoszak akik aztán jók lesznek vagy meghalnak.
Én legalábbis belebonyolódtam, de összességében szerettem, csak mikor már főszereplők lépnek ki a sorozatból és még mindig nincs vége akkor már kezdem nagyon-nagyon erőltetettnek érezni az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!