Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi van velem? (lent)

Mi van velem? (lent)

Figyelt kérdés

Volt egy katasztrófavédelmi verseny kedden ahol másodikok lettünk a csapatommal. Kb. fél évig készültünk a versenyre, jártunk a tűzoltóságra, mentőkhöz stb. Volt egy férfi aki tanított minket, nevet inkább nem mondanék legyen annyi h X.

Mindig nagyon jól teltek a felkészülések. Sokat nevettünk a tűzoltókkal , X-szel is nagyon jóba voltunk. Mivel hogy másodikok lettünk így nem jutottunk tovább az országosra szóval a tűzoltókhoz se megyünk többé. X is nagyon szerette volna h elsők legyünk, mindig mondta. Engem igazából nem is zavarna h másodikok lettünk mivel első versenyünk volt és mondták h ritka h elsőnek dobogósok. Na és az a gondom hogy a verseny óta nagyon rosszul vagyok. Annyira hiányzik X meg persze a tűzoltók is mint még soha senki. Nem szívesen mondom de esküszöm Papám nem hiányzott ennyire mikor elhunyt. De főleg X-szel vagyok így :S Mindig eszembe jut az arca, ahogy átkarolt a versenyen vigasztalásképp, ahogy rám kacsintott. Sokszor rám jön a sírhatnék :S Normális dolog ez? Vagy miért van ez? 2 hét múlva lesz egy ilyen tűzoltónap itt a városban, és félek h elsírom magam ha meglátom őket.. mit tegyek?

2010. máj. 1. 15:26
 1/4 anonim válasza:

Persze!Hogy normális!

Ne félj az ilyesmitől...

2010. máj. 1. 15:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez tök aranyos történet. Nekem tetszett.

5 csillag.

Jövőre is lesz ilyen verseny nem?

2010. máj. 1. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne szégyelld a könnyeidet. Akár oda is mehetnél közéjük, hiszen ismernek. Én még X-et is megszólítanám. Ha ennyire barátságos volt, mint írod, biztos nem, zavarna el maga mellől. Esetleg meg lehetne vele beszélni, hogy időnként, mikor szolgálatban van, bemehetsz-e hozzájuk, mint a verseny előtt. Ha úgy hiányzik neked, mint egy apapótló, biztos megért. Csak őszintének kell lenned. Sok szerencsét!!!
2010. máj. 1. 15:57
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen lesz jövőre is verseny. Csak az a baj h két korosztály van általános és középsulis. Most általánosba voltunk, jövőre már középsulis lenne. És oda úgysem mehetünk tovább mert középsulis csapat már van és csak 2 év múlva ballagnak :S szóval az sajnos nem jön össze.

Am X mondta h ha valami van hívjuk nyugodtan megvan a telefonszáma, meg a tűzoltónapon is odamehetünk hozzá beszélgetni ad kajajegyet is ingyen ha kell. De mégis olyan rossz ez :(

2010. máj. 1. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!