A lányok miért úgy pisilnek, hogy nem ülnek le a wcre?
Figyelt kérdés
2008. okt. 6. 16:58
11/13 anonim válasza:
Kakiláskor sem ülünk le, én legalábbis nem. Vagy körbe WC papírozom, ahogy fentebb is írták, vagy inkább visszatartom. Miért a fiúk ilyenkor leülnek a nyilvános WC-re?? Olyan gusztustalanon szoktak lenni ezek az illemhelyek, hogy ezt tök nehéz elképzelni...
12/13 anonim válasza:
én tartogatom, mint hogy egy mocskos helyes pisiljek. ha nyilvános, de tiszta, akkor kb 5 tonna wcpapírral körbe paparízorom, és úgy ülök rá, mert guggolva nem megy. egyszer lepisiltem a lábam:'(
13/13 anonim válasza:
Én ugyan férfi vagyok, de például az én munkahelyemen a férfi wc-ben van felszerelve tisztítószer adagoló, olyan mint a folyékony szappan adagoló, csak ez olyan mint a spray. Használat előtt tépni kell egy kis wc papírt ráfújni és körbetörülni az ülőkét. Gondolom ha a férfi wc-ben van ilyen akkor valószínűleg a nőiben is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!