Szerintetek melyik magyar DeviAntart-os tehetség viszi a pálmát, egyszerűen érdekel, hogy ti kire szavaznátok? Ja és miért, azt is legyetek szívesek meg indokolni?
luleiya.deviantart.com
scribblenetty.deviantart.com
excalibur321.deviantart.com
cashile.deviantart.com
logartis.deviantart.com
nehez ezt megitelni, mert mindegyik mas stilus. ugyhogy csak sajat szubjektiv velemenyt tudok mondani.
igy elso ranezesre szerintem egyertelmuen luleiya. harmonikus a szinhasznalat, kidolgozottak, megis dinamikusak a kepek, jo az osszhatas. bar a stilusa szamomra eleg 'tucat', nem tudnam megkulonboztetni egy csomo masik muvesztol, akik hasonlo stilusban alkotnak (ez a fiatalkori manga-masolasbol atalakulo, realisztikus cartoon stilus). de ez izles dolga.
logartis ugyancsak elso helyezettem lenne, concept art teren. jo a perspektiva-hasznalat, arnyekolas, szinek stb.
cashile se rossz, de szerintem a realisztikus abrazolasmod tanulhatobb, inkabb szorgalom, mint tehetseg kerdese. (bar kerdes, a tehetseg maga mas lenne-e, mint szorgalmas gyakorlas). vagy inkabb azt mondanam, a realizmus kevesbe 'fantaziadus' (itt nem a kepek tematikajarol van szo, csak a kiserletezesi kedvrol, amibol a kulonbozo rajzstilusok szuletnek)
scribblenetty nekem kisse igenytelennek tunik, vagy csak elsieti a kepeit, nem tudom.
excalibur123 nagyon szenved meg a digitalis festessel, az anatomia nem hibatlan (furcsak az arcaranyok stb), es az arnyekolas mindenhol tul "soft"
mi a te velemenyed, kedves kerdezo?
(esetleg te magad vagy az egyik muvesz?)
excalibur321 képei tetszenek a leginkább.
Én nagyonhiányolom a hagyományos technikákat... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!