Mi az amit már régóta keresel, de nem találtad még meg?
Árura gondolsz a kérdéssel?
Ha igen, akkor én: olyan barométer házikót keresek, amiben a nő vagy a férfi jön előre az időjárás függvényében.Gyerekkoromban minden vásáron, búcsúban kapható volt.
Szuper!!!
Nagyon köszönöm a kisházakat!!!!!!!!
A barométer kisházas vagyok.tényleg nagyon örülök a címnek.Fogok is rendelni.Köszi mégegyszer.
Ha neked ez a keresgélés örömet okoz, akkor még valamiben tudnál nekem segíteni:
ezeréves számítógéphez és százéves programhoz szükségem lenne egy adott fajta nyomtatóra, aminek az adatai:
Samsung SRP-200BP.Recept nyomtató.
Sajna még samsung márkakereskedésben sem hallottak róla, pedig a meglévő nyomtatóm nagyon kehes, félek pont akkor döglik be, amikor a legnagyobb a forgalom az üzletben.Egy pót ugyanilyen kellene.Szuper lenne, ha találnál!!Köszi, üdv.
én meg a zoknis... erre a nyomtatóra az egész google egyetlen találatod adott, ezt:
de csak 75 dollár :P
Köszi,köszi, köszi...
A barométerházikós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!