Nem jött meg a csomag, ilyenkor mi van?
Még jöhet. Volt nálunk is olyan, hogy mikor rendeltünk, akkor este 6-ig volt a kézbesítés, de valami miatt késett és fél 7 körül érkezett meg.
Vagy éppen olyan is lehet, hogy valami probléma merült fel, lerobbant az autó, baleset van, akármi és késni fog, vagy majd csak másnap ér oda.
Ha ma nem jön meg, szerintem holnap hívd fel őket és érdeklődj, hogy mi újság.
Én is rendeltem egyszer az Emag-tól de az volt az utolsó.Egy szaros bluetooth adaptert rendeltem tőlük kedden hogy legkésőbb pénteken biztosra megkapjam. (Jelzem a termék KÉSZLETEN volt) Ilyenkor ugyebár az a szokás normálisabb helyeknél hogy legkésőbb a következő munkanapon értesítenek arról hogy feladták a csomagot stb stb Errefel csütörtökön még mindig semmi...Írtam is nekik e-mailt,jól leosztottam őket és írtam nekik ha nem küldik pénteken a terméket akkor ezután se küldjék mert akkor inkább bemegyek a városba és megveszem...Erre nagy nehezen benyögték hogy pénteken ki lesz szállítva a termék...Ha nem írtam volna nekik akkor a mai napig nem kaptam volna meg a cuccot...
Kérdező ilyenkor jól le kell osztani a futárszolgálatot és jelezni ezt a problémát azon a helyen is ahonnan rendelted a terméket.Ez nekik sem érdekük hogy a futárszolgálat amivel szerződésben vannak nem szállítják el a termékeket rendesen a megrendelőkhöz.Márpedig ez hiába a futárszolgálat hibája,az ügyfél valószínűleg többet nem fog rendelni attól a helytől a rossz tapasztalat miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!