Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vertek már át interneten?

Vertek már át interneten?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 21:43
 1/9 A kérdező kommentje:
Mert van egy olyan ember neten aki folyton folyvást mindenkit átvág ( a neve Dander Ferenc ) és azért írok hogy ha esetleg ezel az emberrel találkoznátok szerintem ne is beszéljetek vele, mert engem meg a barátnőmet többször is megfenyegetett.. de ez hosszú sztori. a lényeg hogy pedofil és nem kicsit veszélyes..
2010. ápr. 30. 21:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Köszi szépen, hogy kiírtad ezt az infot! Bár sztem ha át akar verni, akkor más néven teszi:S Egyébként miért nem jelentitek fel?
2010. ápr. 30. 22:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Fel akartuk csak ez a személy azt mondta felesleges mert van alibije.. :|
2010. ápr. 30. 22:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Persze, hogy azt mondja, de azért egy próbát megért volna. Egyébként áruld már el, kérlek miket csinált! Akár priviben is írhatsz, ha nem akarod itt.
2010. ápr. 30. 22:52
 5/9 A kérdező kommentje:
Áhh az a lényeg hogy a többiek ha beszélnek vele tudják mire számísanak;) egyébként amikor találkoztunk vele, és láttuk hogy hát.. nem annyi idős amennyinek mondja magát elfutottunk barátnőmmel, és azóta úgy mond "zaklat" minket, folyamatosan írogatott hogy itt látott minket ott látott minket, meg ha letöröljük msnről akkor elrabol minket.. nagyon durva volt, szerencsére már nem beszélünk vele, de barátnőmnek a képeit folyamatosan nézegeti interneten.:S:S
2010. ápr. 30. 22:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Engem is átvert már egy Ligner Bertalan álnevű #&@°˘`^# (hadd ne mondjam ki)... De szerencsére már keresi a rendőrség...
2010. máj. 1. 17:45
 7/9 A kérdező kommentje:
..Remélem elkapják :S
2010. máj. 2. 15:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát nem pont ezt kérted, de egyszer rendeltem egy hardvert netről, és nem érkezett meg. Szerencsére utánvételes lett volna, így nem fizettem semmit. Időközben megszűnt az oldal, ahonnan rendeltem, így gondolom, az is törölve lett.

Viszont engem a nyaralótársam vert át, és az sokkal rosszabb.

off: Dander Ferenc úgy hangzik, mint két kutyánk neve össze összeolvasztva xD

2010. jún. 15. 08:14
 9/9 A kérdező kommentje:

na az szép :S

:D:D:D:D hát igennn..

2010. júl. 11. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!