Miért gondolom az emberek 90%-át birkának és primitívnek?
Figyelt kérdés
Nemtudtam ezt a kérdést milyen kategóriába beírni. Furcsán gondolkozok nem vagyok magányos típus és vannak is barátaim de valahogy nem olyanok mint én. Nem szeretem azokat az embereket akik mennek a csorda után villognak stb... tehát a tipikus mai fiatalokat. Miért van az hogy mostanra már alig alig vannak egyéniségek és mindenki a másikra akar hasonlítani? Vannak még egyáltalán olyan emberek akik önmagukat adják? 15/L2016. nov. 30. 16:14
1/6 anonim válasza:
Igazad van.Példaként ott van a Black Friday...de politikai és más tekintetben is nagyon buta birkák az emberek.Az a szörnyű az egészben hogy még a diplomával rendelkező emberek között is vannak ilyenek...Ja és ha te nem vagy olyan mint ők akkor egyből te leszel a loser
2/6 anonim válasza:
Szia! Én hatvan leszek rövidesen. Amikor annyi idős voltam, mint te, már akkor is halottam pont ugyanezt.
Csak öreg néniktől, bácsiktól. Ami olyan jó száz év átfogást jelent. Nem olyan új dolog ez.
3/6 anonim válasza:
mert ertelmes kiscsaj lehetsz, én is ezt gondolom amit te.
4/6 anonim válasza:
Nem láthatunk rá mindenre, ki, miért olyan, amilyen. Vannak akik alapból irányíthatóbbak, mert tényleg nem szeretnek gondolkozni, ehhez lettek szoktatva, így kényelmesebb, és olyanok is, akik már megtörtek, belefáradtak, de rengeteg más oka lehet még annak, hogy többségében az emberek "birkáknak" látszanak. Én nem vagyok olyan aki összeesküvés-elméleteket lát a dolgokban, de azért abban mégis látszik valamilyen tudatosság, hogy az embereket belekényszerítik ebbe az állapotba. Ott van az oktatás, ami nem általános iskolában kezdődik, hanem bölcsitől, ovitól. A munkahelyek többségén is kiszolgáltatott, alárendelt helyzetben vannak a dolgozók. De még rengeteg olyan terület van, ahol nem egyenrangú félként kezelik az embert, egészségügy, pénzügy, akármi. Lassan azt sem értik, az emberek miért kérdeznek, miért nem fogadják el, hogy úgy van ahogy mondják, mert és kész. A 90% szerintem csak látszatra annyi, sokkal kevesebb lenne azoknak a száma, akik önként, alapból ilyenek.
5/6 anonim válasza:
Félnek a kiközösítéstől,de nagyon!
6/6 anonim válasza:
A világon egyetlen dolog lett igazságosan elosztva; az emberi ész. Mindenki úgy érzi, hogy neki több jutott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!