Egy személyes, tüntetést, hosszabb távon hol kell bejelenteni?
A tüntetés a gyermekem elhelyezése miatt szeretném,teljesen jogtalanul,lettem "másodrendű" szülő.
Hosszabb távon szeretném/éjjel nappal-lakókocsi a rendelkezésemre áll/Bíróság vagy a Parlament előtt/ van erre lehetőség---ha igen hol kell kérni rá engedélyt?/rendőrség?/Van esély hogy megadják?/vagy ez állampolgári jog/ Anyagi vonzata van?Milyen papírokra van szükség ehhez?
Felesleges ilyennek kitenni magad, nem ér célt. Ha van jogalapod, járj ki egy bírósági eljárást. Ha mocskolódni akarsz, keress fel valami bulvárújságot.
Az ilyen tüntetések 3 napig hírek és érdekesek, utána el leszel felejtve. Nagy Navarroék 5 éve éhségsztrájkolnak/tüntetnek az MTVA ellen kint az utcára telepedve, és évek óta nem kerülnek be a hírekbe, mintha ott sem lennének.
Amúgy valószínűleg egy közterület-használati engedélyre lesz szükséged, amit kétlek hogy a Parlament elé megadnának ilyen célra.
mocskolódni nem szeretnék!!!! a Bírósági ítéletek sajnos,elfogultak!!!--Bíróságnál Nők,Gyám hivatalnál Nők,Családsegítőnél Nők,Iskolában Nők/tanárok/
Hozzá kell tennem ,hogy egyikünk sem rossz szülő!!!-de az Édesanya engem bosszul,a gyereken keresztül/hogy miért ebben nem szeretnék bele menni saját egyéni sérelem/
A másik mi soha nem voltunk házasok---ez nem válás ---csak gyerekelhelyezés amibe teljesen indokolatlanul,háttérbe kerültem.És nagyon nehezen viselem és a gyerekem is,értetlenül állok,hogy mit mondjak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!