Én 2015. novemberében Sapphire R9 380 4Gb-os videokártyát. 68 ezer forintról (árukereső legolcsóbb mindenkori ár) le volt akciózva 62 900 Ft-ra szóval nagyon megérte, mert ez már kb 10% kedvezmény. :D
2016. novemberében pedig egy Toshiba 2Tb-os merevlemezt, az akkori 19-20 ezer forintos áráról le volt akciózva 17 990Ft-ra.. instant vétel volt.
Mind a két alkalommal eMAG-ról rendeltem.
Idén is szeretnék tőlük vásárolni fekete pénteken, jelenleg egy LG 34UC79G-B monitor a kiszemelt, ami most 151 ezer Ft-tól kapható. Minimum ára 137 ezer Ft volt az árukeresőn, bár nekem tavaly rémlik valami 130K környéke is. Ha most pénteken leárazzák 135K alá, akkor már örülni fogok, de a biztos vétel csak 130K alatt lenne. :D Az eDigitalnál 139K volt fekete pénteken ez a monitor, szóval kiszúrták a vásárlók szemét 8% kedvezménnyel.
Az eMAG akció előtt felemelte a monitor árát 170K-ra, így szinte biztos vagyok benne, hogy le fogják értékelni, a kérdés csak az, hogy mennyire... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!