Hogy tudom azt beálitani egy minecraft szerveren hogy játékosok tugyanak "gamemode"-ni egyesek viszont nem? Én futtatom a szervert.
Szia!
Ehhez szükséged lesz egy Essentials plugin-ra és valami "rang" plugin-ra (pl. ez lehet PermissionEx vagy GroupManager.
Én leginkább a PermissionEx-et javaslom, mivel igaz nehezebb beállítani, de sokkal stabilabb és testreszabhatóbb mint a GroupManager.
A PermissionEx groups fájl-ában hozz létre két csoportot. pl. ez lehet Tag és VIP.
A VIP-nál a permission résznél beírod hogy "essentials.gamemode", a Tag résznél pedig nem.
Így az a player aki a " VIP" csoportban van az jogosúlt lesz a gamemodolásra, míg a Tag csoport nem.
Helló!
Igaza van az első válaszolónak és a PermissionEX nehezebb lesz használni kezdőnek a Group managert ajánlom az nekem is jól bevált.
Ha segítség kell akkor írj és leírom privátban a Skype nevem.
Üdv: Ludvi
Ha pl azt akarod, hogy "jani" tudjon kreázni, akkor /op Jani
(De vigyázz, mert ezzel adminná teszed)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!