Egy felnőtt tud örülni dolgoknak?
Figyelt kérdés
Mint pl.egy új autó,egy óra hasonlok...2016. nov. 28. 14:35
1/6 anonim válasza:
Miért ne tudna?:D Sokan a kevésbé materiális dolgoknak is tudnak.
2/6 anonim válasza:
persze, csak nem ilyen hulyesegeknek.
3/6 A kérdező kommentje:
😃 régóta foglalkoztat a kérdés mivel még csak 15 éves vagyok..Mer egy gyerek nyilván jobban örül a dolgoknak..szerintem.Megy a zöld pacsi
2016. nov. 28. 18:41
4/6 anonim válasza:
Óriási tévedésben vagy, kérdező. Kapni valamit sohasem lesz akkora öröm, mint amikor keservesen megdolgozol érte, és úgy veszed meg. Minél nehezebben szerzel meg valamit, annál nagyobb boldogságot fog okozni.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi☺
2016. nov. 29. 14:17
6/6 anonim válasza:
Én még azt hozzátenném, hogy a nagyszüleimnek adtam már olyan (kézzel készített) ajándékot, amitől sírtak, annyira örültek neki. Abban igazad van hogy rajongani nem fognak egy legóért valószínűleg mint 6 évesen, de örülni azért lehet. Akár egy legónak is, emberfüggő, hogy ki minek örül igazán. Mondjuk nálam átfordult a dolog olyan 16 éves koromban és adni sokkal jobban szeretek mint kapni. Például idén is azért várom a karácsonyt, hogy lássam a szeretteim arcát amint megkapják amit kitaláltam nekik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!