Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen fajta tánc ahogyan...

Milyen fajta tánc ahogyan Maddie Ziegler táncol? Hol tudok táncot tanulni Sopronba? Túlsúlyos táncolhatnak?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok.154 cm és 59 kg.Szeretnék lefogyni,mert annyi mindennel próbálkoztam nem jött össze.Utálok futni mert befulladok annak ellenére,hogy odafigyelek a legzesemre.Atlétikára jelentkezdtem,de elkudtek az alakom miatt(még ne haragudj anak de szerintuk miért mentem el oda)Edző terembe jártam de nem jó,hogy nem órához kötött.És akkor eszembe jutott a tánc.Nagyon csodálom őket és sokszor táncolok órákon át otthon csak úgy magamban.Nagyon felnézek Maddie Ziegler re a Sia táncisára.Az érdelekne,hogy amit ő táncol vajon a balett egyik fajtája(ne kovezzetek még nem értek hozzá)Néptáncoltam kb 5 évig és balettoztam kb 4-5 évig.Még a rúdtánc érdekel.Nyílván a tánc mellett oda figyelnek az étkezésre is.Vajon ilyen alakkal felvesznek év közben?És hol Sopronba és környékén?(nem akarok éjjel nappal fellepni)

2016. nov. 27. 11:36
 1/3 anonim válasza:

kortárs tánc, szerintem?

Sopronban szerintem ilyesmire nincs lehetőség.

Jobb helyeken pedig nem küldenek el az alakod miatt, sőt.

Egyébként a Füredi sétányon a női konditermet ajánlom, kellemes, családias és nem drága hely.

2016. dec. 14. 22:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem vagyok soproni, de keresgéltem neked:

Ha kifejezetten fogyni akarsz, akkor a Zumba egy táncos sport, ha az oktató jó, akkor tökéletes lehet:

[link]

A Maddie Ziegler stílusához a legközelebb a moderntánc áll, ilyet az Attractive Táncstúdiónál említenek:

[link]

Van még egy főleg utcai táncokkal foglalkozó csapat, a Dirty Dance, ők is minden korosztállyal foglalkoznak:

[link]

Sőt, találtam még hastáncot is, ha elég intenzíven csinálják, az is komoly sport tud lenni. A Bernidance honlapjára a gépem azt mondja, vírusos, de FB oldala is van:

[link]

Nem tudom, a Fit-Max nevű hely-e az, amit ez előző ajánlott, ott van rúdtánc és "modern tánc", ennek jobban utána kellene nézni:

[link]

Illetve személyi edző is van rúdtánccal és egy rakás más sporttal:

[link]

Ezek közül már szerintem tuti találhatsz hasznosat. :)

2016. dec. 16. 09:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Azta!Nagyon rendes vagy köszönöm szépen a válaszokat na meg a bekefektetett munkát.:)
2017. aug. 4. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!