Milyen a SZTE öthalmi kolija (sajnos a weblap nekem nem elérhető)?
Szia.
Maga a kollégium, mint lakhatási egység, kb megfelel inkább egy albérletnek.
Szépen fel vannak újítva a szobák,egészen családias.
Az 1ágyas szobákat általában végzősök , vagy Msc-sek kapják, a gólyák mindig 3ágyasba kerülnek.
Nem kell egyébként tőle félni szerintem, ha tudsz alkalmazkodni, akkor gyorsan meg lehet szokni.
Egyetlen negatívum szerintem a buszok, amik félóránként járnak, de sajnos sokszor késik, vagy pont, hogy előbb jön, és bizony , főleg ilyen hidegben, elég szar kinn várni fél órát a megállóban, hogy haza tudjál jutni.
Programok is elég szarok a koliban, van kb. 1 10-15fős csapat, akik mindig részt vesznek , de egyébként nem tudják nagyon fenn tartani a kollégium érdeklődését sajnos.
Én mostmár 2. éve lakom itt, de mostanában kezdtem azon gondolkodni, hogy talán a következő évemet már nem itt töltöm, mert bár szerettem itt lakni, a közösség hiánya és a buszok eléggé lehúzzák mostmár számomra az egészet.
Olvasgass még az oldalon, amiket írnak róla, kb mind lefedi a valóságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!