Hattalmas nagy 5sos fan vagyok de nem tudom honnan jött ez a "Lashton", "Malum" stb nevek Valaki elmondaná? Ui. : Most is fangörcsöm van mint úgy általában.
Figyelt kérdés
#Robert #Michael #Lucas #Gordon #5 Seconds of Summer #Michael Clifford #Luke Robert Hemmings #Lucas Robert Hemmings #Michael Gordon Clifford
2016. nov. 25. 17:04
1/6 anonim válasza:
Mikor képzeletben vagy a valóságban összehoznak, egy párnak tekintenek valakit, annak lett az utóbbi években a divatja az összevont nevekkel való utalás. Brad Pitt + Angeline Jolie -> Brangelina
Minden ilyen összevont név két személyt és annak valós vagy vélt "románcát" jelöli. Luke + Ashton = Lashton.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem köszi:)
2016. nov. 26. 13:22
4/6 anonim válasza:
Ship nevek. Pl:
Calum+Luke =Cake
Michael+Calum= Malum
Luke+Ashton =Lashton
Harry+Louis =Larry
Általában a fanok találják ki
5/6 anonim válasza:
MUKE IS REAL!!!!!!!!NÉGY!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!