Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a történtekk...

Mi a véleményetek a történtekkel kapcsolatosan?

Figyelt kérdés
Gimis vagyok, most járom az első évemet. Az történt,hogy elvették a telefonomat, jó oké. A tanár leadta az osztályfőnökömnek, aki be is írt nekem egy osztályfőnöki figyelmeztetőt, de NEM!!! adta vissza a telefonomat. Itt a sulinkban szokás visszaadni beírás után a telefont, mivel ez csak figyelmeztető. Egyik nap hiányoztam úgye, és most zsarolgat engem az igazolással hogy addig sohasem fogja visszaadni, amíg be nem hozom. Jó, anyummal megírattam az igazolást egy papírra, és reggel közli velem az ofőm, hogy ezt nem fogadja el, mert nem tájékoztatóba írtuk..(nem említette hogy oda kell, csak azt hogy igazolás kell) és nem adja vissza a telefonomat:) Szerintetek ez jogos vagy nem? Vélemény?

2016. nov. 25. 14:24
 1/4 anonim válasza:
0%
Mizuuuu sziveeeem😂😂❤
2016. nov. 25. 14:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A tanár napok óta magánál tartja a telefonod? Nem, ez nem jogos. Az a te tulajdonod, olyan, mintha a dzsekid venné el. Nagy birka lehet, ha nem tudja, hogy ezért fegyelmit is kaphat.

A házirendben a tanóra időtartamára őrizhető meg a telefon, ha engedély nélkül használod, tehát elveheti, de óra után vissza kell adnia. Házirendje válogatja, hogy nézik ezt, de hogy napokra nem tarthatja magánál a te telefonod, és nem zsarolhat, az fix. Az igazolással se. Ha nem hozol igazolást, akkor az igazolatlan, nem tudom, miért olyan marha fontos neki, hiszen a te bajod.

2016. nov. 25. 14:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem foglalkoznék igazolásokkal,mikor már elkezdett zsarolni a suliból a rendőrségre mentem volna.
2016. nov. 26. 00:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
olyan nincs, hogy nem adja vissza a saját tulajdonod. zsarolni meg végképp nincs joga. mondd neki, hogy vagy visszaadja a telefonod és abbahagyja a kekeckedést, vagy följelented és kész
2016. nov. 26. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!