Mennyi élesztőt egyek a pattanások ellen?
Felpuffadsz valószínűleg :D
Próbáld ki a Himalája sószappant, rossmanban, dmben stb.. tudsz venni 800 ft, naponta használhatod, bevizezed, a bőröd is nedves legyen, aztán masszírozó mozdulatokkal lassan masszírozod vele az arcodat, vagy a kívánt testrészedet, aztán megvárod hogy megszáradjon, kristályosodjon, kb 5 perc, addig mosol fogat, utána nem kell semmi krémet felkenni, csak simán, alaposan lemosni meleg vízzel, aztán hideggel picit, hogy a pólusok összehúzódjanak.
Lehet az elején kijön pár pattanás, de az csak a tisztulás miatt.
Nekem pár nap után lehozta az arcomról, s nem is zsírosodik annyira, mint előtte, hónaljra is jó az izzadás szag kiiktatásához, csak izzadás csökkentéséhez, az eljárás ugyan az, mint amit fent leírtam.
Remélem tudtam segíteni!
Nincs mit! :)
Meg még esetleg rásegíthetsz azzal, hogy pékterméket, tejet stb.. kevesebbet eszel, felváltva 1-3 hétig, aztán megnézed az eredményt, és onnantól azon is változtatsz.
Nekem pl a kenyér, és a tej rájátszik kissé a pattanásodásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!