Most volt az első válásom lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Most volt az első válásom .Szerdán volt az első tárgyalás a volt vagyis jelenlegi asszonyom ügyvéddel jött én magam mentem.Bár fizettem gyerektartást eleinte sajnos egy éve nem.Mive la tárgyaláson elfogadtam az asszony gyerektartás összegét visszamenőleg kell fizetnem.Ami 750000 ft .Most kapom sorba a végrehajtási papírokat aminek az össz törlesztője 68000 ft azt hittem hogy ez feleződik de erről szó sem volt most a tárgyaláson.A volt asszony meg most követeli az elmaradt gyerektartást és azt mondja ha nem fizetek mehetek a börtönbe ez tényleg igy van???? Mit lehetne tennem Visszább tudom venni a gyerektartást amit elfogadtam vagy a tartozások hogy feleződnek tudom lehet nem kellett volna elfogadnom de már késő.Van kiut ebből? Mert igy nem vár más csak az utca sajnos2016. nov. 22. 17:37
1/4 anonim válasza:
Jól értem az utóbbi egy év amit nem fizettél? Havi 68 ezer? Csakis ügyvéd tud segíteni. Nem értem miért fizettél válás előtt? Volt valami bírósági pasi róla? Ez így elég zavaros
2/4 A kérdező kommentje:
nem havi 50000 semmi papírom nem volt hogy kellett volna fizetnem csak most meg kérik visszamenőleg és mivel egy összegben nem tudom fizetni most azzal fenyeget hogy irány a börtön
2016. nov. 22. 18:06
3/4 anonim válasza:
Tehát semmi nem volt. Akkor mit követel? Nem értem ha most volt a válás , itt te belementél abba az összegbe? Mert ha ott a bíró előtt történt akkor ez így elég nehéz . Nem tudom utólag lehet e módosítani .
4/4 A kérdező kommentje:
igen belementem sajnos de utólag kiderült hogy felmondás alatt van és nem lesz munkahelye ha ezt tudtam volna biztos nem fogadom el
2016. nov. 22. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!