Gerincferdülésem van, így még lehetek hivatásos katona?
Figyelt kérdés
Mert amit a Zrínyi miklós nemzetvédelmi oldalon olvastam a t4-es követelményeknek is simán megfelelek viszont talán a gerincferdülésem miatt nem vennének fel Linkeljetek ha lehet hogy honnan tudjátok amit tudtok.2010. ápr. 29. 19:13
1/2 anonim válasza:
Hát igen, az kizáró ok, persze nem feltétlenül. De protekcióval, ismerőssel sok mindent el lehet intézni.
Katonatiszt vagyok.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát igen viszont nincs katona rokonom és azért eléggé rossz lehet azzal az érzéssel élni hogy csak protekcióval tudtam bekerülni oda:( Nem tudom sajnos megállapítani magamnak hogy milyen mértékű a gerincferdülés de pl mi értelme van annak hogy nem vesznek fel gerincferdüléssel embert ha pl mindent el tudok végezni amit kell.Nem gátol semmibe,ez nem olyan mintha béna lennék,de ez ellen úgysem tud senki semmit tenni de azé jó volt leirni xD
2010. ápr. 29. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!