Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen vezeték név illik a...

Milyen vezeték név illik a chanel keresztnévhez?

Figyelt kérdés
2008. okt. 5. 19:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
igen: sky channel, szuper chennel, felejt channel.... :)
2008. okt. 5. 21:41
 12/18 anonim ***** válasza:
61%
Lakatos
2008. okt. 6. 20:32
 13/18 anonim ***** válasza:
69%
Chanel-hez? Hm.... Discovery?
2008. okt. 11. 16:02
 14/18 anonim válasza:
43%

A Chanelt nem ,,csenel-nek,vagy csenöl-nek" ejtjük Emberek!!!!!!

,,Sánel" a helyes kiejtés...iszonyat,hogy milyen primitív emberek élnek Magyarországon...-.-

2010. máj. 30. 17:01
 15/18 anonim ***** válasza:

17.01-es, ez fájt!

Nem elég, hogy nyelvtudás nélkül osztod itt az észt, de hogy még le is "primitivezel" itt mindenkit, az egy kicsit túlzás.

2010. máj. 30. 18:07
 16/18 anonim válasza:
34%

18:07-es:

Az utolsó előtti kommentelőnek teljesen iagaz van!No nem a primitívséggel kapcsolatban...nem az én dolgom megítélni,hogy egyek itt mennyire h*lyék,és mennyire nem azok.

Azért tudom,hogy jót mondott,mert francia/angol szakos tanár vagyok a piliscsabai Pázmány Péter Katolikus Egyetemen Piliscsabán..Bölcsésztudományi Karon.

Úgyhogy kedves utolsó hozzászoló...Gondolkodj,mielőtt bármit is leírnál!

Köszönöm!

2010. máj. 30. 19:19
 17/18 anonim ***** válasza:
48%

Kedves francia/angol szakos tanár a piliscsabai Pázmány Péter Katolikus Egyetemen Piliscsabán..Bölcsésztudományi Karon.

Szólíthatlak így?

A válaszom a kommentelő mindenkit fikázó stílusára vonatkozott, nem egy szó kiejtésére.

Hogy is mernék vitatkozni ilyenben azzal, aki "francia/angol szakos tanár a piliscsabai Pázmány Péter Katolikus Egyetemen Piliscsabán..Bölcsésztudományi Karon."

2010. máj. 30. 22:10
 18/18 anonim válasza:
megvédem a tanár urat. Ugyanis azzal kezdted a hozzászólásodat, hogy ....nem elég, hogy nyelvtudás nélkül... és a tanár erre reagált. Azzal én sem értek egyet, hogy másokat le-primitívezzen, de a kiejtésben igaza volt. És pont ezért szerintem a legjobban a Coco illik hozzá :-))) és mivel nem vagyok primitív, pontosan tudom, hogy a Coco nem vezeték név :-))) Mellesleg több jókedvet kívánok mindenkinek :-9
2012. okt. 11. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!