Milyen vezeték név illik a chanel keresztnévhez?
A Chanelt nem ,,csenel-nek,vagy csenöl-nek" ejtjük Emberek!!!!!!
,,Sánel" a helyes kiejtés...iszonyat,hogy milyen primitív emberek élnek Magyarországon...-.-
17.01-es, ez fájt!
Nem elég, hogy nyelvtudás nélkül osztod itt az észt, de hogy még le is "primitivezel" itt mindenkit, az egy kicsit túlzás.
18:07-es:
Az utolsó előtti kommentelőnek teljesen iagaz van!No nem a primitívséggel kapcsolatban...nem az én dolgom megítélni,hogy egyek itt mennyire h*lyék,és mennyire nem azok.
Azért tudom,hogy jót mondott,mert francia/angol szakos tanár vagyok a piliscsabai Pázmány Péter Katolikus Egyetemen Piliscsabán..Bölcsésztudományi Karon.
Úgyhogy kedves utolsó hozzászoló...Gondolkodj,mielőtt bármit is leírnál!
Köszönöm!
Kedves francia/angol szakos tanár a piliscsabai Pázmány Péter Katolikus Egyetemen Piliscsabán..Bölcsésztudományi Karon.
Szólíthatlak így?
A válaszom a kommentelő mindenkit fikázó stílusára vonatkozott, nem egy szó kiejtésére.
Hogy is mernék vitatkozni ilyenben azzal, aki "francia/angol szakos tanár a piliscsabai Pázmány Péter Katolikus Egyetemen Piliscsabán..Bölcsésztudományi Karon."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!