Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Honnan tudnek szerezni rovid,...

Honnan tudnek szerezni rovid, vicces, par szavas idezeteket pl kep ala? Van ilyen oldal?

Figyelt kérdés
2016. nov. 18. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Irodalmi műveltségnek hívják a forrását.
2016. nov. 18. 22:13
 2/5 csatrad ***** válasza:

csatlakozom az elottem szolohoz, megtalalod az agyban kreativitas cimen.

ha esetleg nincs agyad akkor suliban lehet venni vagy ingyenesen osztjak konyvtarakban is.

2016. nov. 22. 14:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom az ertelmes valaszokat! Azt hiszem, nem ertettetek a kerdest. Gondoltam megkerdezem, honnan talalhatok vicces, rovid idezeteket es erre en vagyok hulyenek minositve. Ha arrol van szo akkor kitalalok en is egy sajat idezetek, mivel van agya,m de en kesz idezetek "gyujtohelyet" kertem.. koszonom a segitseget!
2016. nov. 22. 15:29
 4/5 Picur0306 válasza:
Az első két válaszolót minősíti a megnyilvánulásuk... A Citatum oldalon van rengeteg idézet, több kategóriából, ott biztos találsz.
2016. nov. 27. 15:20
 5/5 anonim ***** válasza:

"mivel van agya,m de en kesz idezetek "gyujtohelyet" kertem.."

Ne haragudj, ebben erősen kételkedem.

Próbáld már ki hogy a google kereső mit dob arra a kifejezésre hogy "idézetek" ?

Ha a Picur0306 nevű felhasználó-nak sikerült, akkor talán neked is menne reklamáció nélkül.

2016. nov. 27. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!