Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Marson vagy más bolygón...

A Marson vagy más bolygón kell iskolába járni?

Figyelt kérdés
2016. nov. 18. 21:15
1 2
 11/16 anonim válasza:

Először is: a kérdés alapból hülyeség. Másodszor, az ötödik válaszolóra reflektálva, senki nem járt még a Marson. Alapból elképzelhetetlen volt 17 évvel ezelőtt, de még ma sem biztosak a tudósok abban, hogy lehetséges lesz.

Tájékoztatnám a kedves ötödik válaszolót, hogy a legtávolabbi pont, ahova ember eljutott, az a Hold. Az egyenesen elborzaszt, hogy "60-70 éve rendszeresen járnak a Földről a Marsra". Ez általában hülyeség. Én még gimnazista vagyok, de egyszerűen kiábrándító, hogy ilyen emberek élnek a Földön, és valószínűleg a kedves ötödik válaszolónak még az érettségije is megvan. Szeretném megjegyezni viszont, hogy a többi válaszoló kommentje (szerencsére)csak humor.A kedves ötödik válaszoló kommentjét azonban nem humornak értelmeztem. Kerestem benne, hátha nem kell csalódnom az emberiségben, de mivel nem találtam, sajnos, kedves "ötödik", felírhatja a lelkiismeretének számlájára, hogy összetörte egy fiatalkorú álmait, hogy az emberiségnek még van jövője. Végül megjegyezném, hogy a téma kilencedikes földrajztananyag, és mint ilyen szerintem elvárható lenne, hogy az emberek ne higgyenek ilyen szánalmas cikkeknek, amiknek már a bevezetője is hazugság.

2016. dec. 7. 11:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Rikikike, te vagy a 11.válaszoló, én az 5.válaszoló, és ha jól gondolom amit írtál a 6.-nak szántad, már csak azért is, mert én az 5. igenis vicces vagyok :D de ha nem így lenne - és ezt most halálosan komolyan mondom - nagyon a szívemre venném ha miattam csalódna valaki az emberiségben, és bárki más miatt se kelljen senkinek, mert jól van ez így hidd el, mindenféle ember kell erre a világra, talán az arány az, ami nem mindegy, de mint látod, itt még ez is rendben van.
2016. dec. 7. 11:59
 13/16 anonim válasza:
Elnézést kérek. Csupán félreértés volt. De teljesen egyetértek, sokféle ember kell a világra, és az arány a lényeg, és sajnos épp arról van szó, hogy a hülyeség, hiszékenység lassan nagyobb százalékban van jelen, mint az értelem. Egyszerűen elképesztőnek tartom, hogy valaki képes hinni egy olyan cikknek. Még egyszer sajnálom, kedves " ötödik" :).
2016. dec. 8. 20:12
 14/16 anonim válasza:
Megjegyzés: tényleg vicceset írtál :D
2016. dec. 8. 20:14
 15/16 anonim válasza:

"rikikike nevű felhasználó válasza:

Először is: a kérdés alapból hülyeség. Másodszor, az ötödik válaszolóra reflektálva, senki nem járt még a Marson. Alapból elképzelhetetlen volt 17 évvel ezelőtt, de még ma sem biztosak a tudósok abban, hogy lehetséges lesz.

Tájékoztatnám a kedves ötödik válaszolót, hogy a legtávolabbi pont, ahova ember eljutott, az a Hold. Az egyenesen elborzaszt, hogy "60-70 éve rendszeresen járnak a Földről a Marsra". Ez általában hülyeség. Én még gimnazista vagyok, de egyszerűen kiábrándító, hogy ilyen emberek élnek a Földön, és valószínűleg a kedves ötödik válaszolónak még az érettségije is megvan. (...)"

Kissé megkésve válaszolok mint hatodik. Két diplomám van az egyik mérnöki a másik a humán területről, s az 1990-es évek elejétől (közel 30 éve!) foglalkozom ufókutatással és a különféle határterületekkel, akkortól amikor te még meg sem születtél. Személyesen ismertem olyat aki az egykori KGB-nél dolgozott és a saját szemével látott belülről földönkívüli űrhajót melyeket az oroszok begyűjtöttek.

* A KGST országokban a KGB-nek Magyarországon volt Ózd mellett az "ufófigyelő" alegysége melynek vezetője Dr. Opál Sándor alezredes volt (a hadtudományok kandidátusa ma, MTA), aki csak Kádárnak és a belügyminiszternek volt köteles jelenteni. Sok eset történt hazánkban is.

* Idézek pár mondatot valakitől akit jól ismersz a tévéből (oroszország miniszterelnöke):

- Medvegyev: (2012. dec. 7) "A nukleáris indítókódokkal együtt az elnöknél vannak a "top secret" dossziék is. Ezekben minden benne van a bolygónkat látogató idegenekről. Ezeket a jelentéseket az a titkos ügynökség készíti, amelyik az országunkban tartózkodó földönkívüliek feletti ellenőrzést végzi. Az elnöki ciklus végén két mappát és a nukleáris indítókódokat tartalmazó kis bőröndöt megkapta az új elnök. De sokkal részletesebb információkat kaphat, ha megnézi a Men in Black című (orosz) dokumentumfilmet.

- Riporter: Hányan vannak?

- Medvegyev: Erre nem válaszolhatok, mert általános pánik törne ki."

Videón: [link]

* Hitleri németország körrepülőges fejlesztéseinek is elég jól utánajártak. Érdemes erről meghallgatni az alábbi videót melyben Matek Kamill foglalja össze a történetet. A német mérnökök nem a kisujjukból szopták ezeket a forradalmi újításokat, hanem bármilyen hihetetlen sokaknak - felvették egy bizonyos földönkívüli civilizációval a kapcsolatot médiumok útján (akik innen kb. 65 fényévre élnek egy az Aldebaran körül keringő bolygón), akik "lediktálták" nekik aprólékosan a részleteket s ez után kezdődött meg a gyártás s a tesztrepülések során eljutottak a Holdon túl a Marsra is. Az egyik típust Budapesttől nem messze a Skoda gyár egyik titkos részlegében készítették, s a háború után a tudósok jórésze a tengerentúl folytatta a kutatásait, s ennek folyományaként épültek bázisok a Holdon és a Marson is.

[link]

* A Marsra még visszakanyarodva érdemes a guglin rákeresned pár kulcsszóra. Pl.: [link] s ha még keresel lehet olyan hiteles tudóst is találni, aki visszatért onnan.

2017. jún. 27. 23:41
 16/16 Ez a nevem! válasza:
Hogy lehet ilyen buta kérdéseket feltenni? Miért, a földön nem jók az iskolák? A marsra akarsz járni iskolába? Miért nem inkább a holdra? Az közelebb is van,mint a mars...
júl. 18. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!