Azert fizetünk ha csak megcsörgetjük az ismerös számát, és bontjuk a vonalat?
"Most mar igen, magaert a kapcsolasert is dijat szamitanak fel par eve a szolgaltatok. Par forintot, de akkor is."
A kapcsolási díj csak akkor kerül felszámításra ha felépül a beszédkapcsolat. Azt jelenti, hogy amikor felveszi a partner, nem nulláról indul a tarifa, hanem már a kapcsolási díj hozzá van adva. Viszont ha nem veszi fel vagy bontod, nincs fizetnivaló.
Ha nem veszi fel, akkor nem.
Csakhogy a legtöbb ember úgy teszi le a telefont, hogy:
1: Leeeeeeeeeeveszi a füléről,
2: Ráááááááááááérősen leeeeeeeeeeeteszi a kagylót.
Na, ez alatt háromszor fel lehet venni a túloldalon, és akkor indul a kapcsolási díj, meg a számlázás.
Arról nem is beszélve, hogy maradandó élmény, ahogy a kagylót belecsapják a füledbe.
RE: #4
Nem ez volt a kérdés, de érdekes amit írsz.
Én is úgy szoktam hogy megcsörgetem a kollégám amikor indulok otthonról, meg hasonlók, szóval mikor senki nem akarja fölvenni meg hasonlók, azért kell-e fizetni, ez volt az fő csapásirány.
Sőt, a te analógiád követve akkor írjuk le azt, hogy nem csak ismerős számára, hanem idegen hívásakor is hasonló a helyzet, nehogy kimaradjon valami a listából.
Sőt, ha közben lemerül a telefon, illetve vízbe esik, lejár a garancia, villám csap bele, vagy téves szám hívása, esetleg több téves szám hívása egy időben, stb. is ugyanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!