Önvédelemre ha használom? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Volt egy üres gáz sprays flakon jet fejes leszedtem róla a fejet és rá szereltem egy hajlakkos dobozra. Most 2 méterre hord el. Öngyujtót elétettem és perzsel.
Ez elriasztja a támadót? Mit kaphatok érte?
2016. nov. 17. 09:33
1/3 anonim válasza:
Bortont kaphatsz erte. Ha en lennek a tamado idod nem lenne, hogy elovedd. Arra is van esely hogy felrobbanjon a kezedben.
2/3 anonim válasza:
Tévedés az, hogy most már jogos védelem címén bármit meg lehet tenni. Erre te készülsz, így büntetés jár érte.
Az elhárításnak spontánnak kell lennie, több egyéb feltétel mellett.
3/3 anonim válasza:
am hihetetlen milyen vilagban elunk. mindenki ugy vedi meg magat ahogy tudja. ezt nem szabadna buntetni. minek tamadja meg az a fereg szegeny kerdezot??? ö hibaja ha megtamadja. ha fegyver lenne az embereknel en azt sem buntetnem csak akkor ha rosszra hasznalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!