Segítség! Miért van az hogy Navon Mizu d450 telefonomon?
Figyelt kérdés
Nincs internet, még az ikon sem jelenik meg pedig kéne hogy legyen rajt net, de ha beleteszem a Sim-kartyat egy masik telefonba akkor ott jo az internetem, és hiába probaltam állitgatni APN.t, internetbeállitást sehogy nem jó,és mostanában a térerő is eltűnik H+ ír ki olyankor,valaki segitsen.!!2016. nov. 15. 21:56
1/7 anonim válasza:
nem szabad ilyen gatyi telefonokat megvenni, ha nem lesz jo vidd vissza gondolom van rajta garancia.
2/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem szabadott volna,nemtudom hogy volt e de szerintem 2ev ha jol emlekszem, visszafizetik az árát.?
(Emagrol rendeltem)
2016. nov. 15. 22:06
3/7 anonim válasza:
csak elviszi a futar megcsinaljak aztan vissza viszik neked mindezt ingyen, visszafizetni semmit nem fognak
4/7 A kérdező kommentje:
Értem.!
Köszönöm válaszod.!
2016. nov. 15. 22:14
5/7 anonim válasza:
elso okos telefonom am nekem is egy olcso kinai volt, de az birta, 2 evig hasznaltam, aztan eladtam neten majdnem annyiert amennyiert vettem, szerencsem volt
7/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk ezek a telefonok ennyit is érnek, aztán pár hónapja vettem.!!
2016. nov. 15. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!