Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vannak még belieberek rajtam...

Vannak még belieberek rajtam kívül?

Figyelt kérdés

Beliebereket keresek. Olyanokat akik minimum 2014 óta szeretik Justin Biebert (én 2010 óta oda vagyok érte). Csak tudni szeretném hogy így 2016-ban vannak-e még belieberek rajtam kívül.

12/L

#Justin Bieber #min.2014óta
2016. nov. 15. 20:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Itt vagyok 18/F
2016. dec. 4. 12:52
 12/15 anonim ***** válasza:
2016. dec. 12. 22:41
 13/15 anonim válasza:

Itt vagyok. Őszintén szólva fogalmam sincs mióta hogy úgy mondjam amióta az eszemet tudom........

Justin forever

2016. dec. 28. 07:08
 14/15 anonim válasza:
Kedves kérdező! Egy éve vagyok totális JB fan, és örökre, ismétlen ÖRÖKRE az leszek. Én leszarom hogy néz ki. Csodálatos ember, amire sajnos csak tavaj jöttem rá. Előtte nem kedveltem, de lehet hogy jobb is, mert akkor még nem voltam túl nyitott személyiség. És én nem úgy lettem Belieber hogy unatkoztam és támadt egy gondolat hogy mistantól az leszek, hanem egyszer a Youtube kidobta az egyik videóját és akaratlanul nyomtam a következőre és így tovább. Nem veszem bántásnak a fake jelzőt mert Belieber Beliebert SOHA nem akar megbántani, mert aki Belieber az csak jó ember lehet. Remélem kellő képpen megfogalmaztam hogy attól hogy valaki egy éve szereti őt attól. Nem biztos hogy hamis. A nézőpontod egyébként részbej jogos, tényleg vannak hamis JB fanok, de könyörgöm ne általánosítsunk! Üdv: egy Belieber❤
2017. jan. 11. 16:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Nein nein nein, nein nein!!!!!!

Moonwalker vagyok!!!!!!!!!!

Michael Jacksont szeretem!!!!!!!!

2017. jún. 21. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!