Nem volt még magömlésem. Nagy baj ez? 12F
Figyelt kérdés
Plusz hogyan tudnék előkészülni rá, ha megtörténik, mit csináljak, hogyan rejtsem el a szüleimtől, és ,mennyi jönne, NA DE MIKOR????? Nem, még nem "csináltam azt a bizonyos dolgot" Valaki segítene?2016. nov. 15. 15:03
1/4 A kérdező kommentje:
u.i.: Egyszer volt ilyen érzésem, de szerintem akkor nem az volt, mert fel voltam fázva.
2016. nov. 15. 15:05
4/4 anonim válasza:
Na akkor elemezzük:
"Nem volt még magömlésem. Nagy baj ez? 12F"
-Nem
"Plusz hogyan tudnék előkészülni rá, ha megtörténik,"
-Nem kell tenned semmi különöset, ez biológiailag ki van dolgozva. Csak úgy nem történik meg mondjuk az iskolában dolgozatírás közben. Specifikus környezeti ingerek váltják ki.
" mit csináljak, hogyan rejtsem el a szüleimtől,"
-Nem kell rejtegetni, ez természetes dolog, nem kapsz érte büntetést sem.
" és ,mennyi jönne,"
-Nem sok, mint egy közepes orrfújás"
" NA DE MIKOR?????"
Az első jellemzően egy erotikus álom közben szabadul el, vagy egy jól irányzott melegvizes zuhany közben.
" Nem, még nem "csináltam azt a bizonyos dolgot" Valaki segítene?"
-Miben, fogja valaki a kezébe, vagy mire gondolsz?
Olvasgass a témában inkább:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!