Református templomban miért állnak meg egy rövid időre az emberek mielőtt leülnének a padban?
Figyelt kérdés
Istentiszteleten láttam sokszor, hogy aki érkezik megáll egy rövid időre, imádkozik magában mielőtt leülne, de még sosem mertem megkérdezni tőlük, hogy miért teszik ezt? Úgy értem, mit kérnek ilyenkor, vagy mit mondanak magukban, pl. áldja meg Isten a gyülekezetet, vagy ezt az Istentiszteletet, vagy mit kell tennem ilyenkor?2016. nov. 15. 10:49
2/3 anonim válasza:
Azért imádkoznak, hogy megértsék az üzenetet. Azért, hogy a Szentlélek által isten szóljon hozzájuk. Mások valamilyen személyes kérés miatt.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2017. jan. 28. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!