Hogyan tudnék aláírást, illetve dedikált fotót szerezni hírességektől? Mi a pontos folyamata?
Minden hírességnek van ügynöksége. Közvetlenül a hírességekkel nem tudsz levelezni, az ügynökséget kell megkeresni.
Postai úton 99%-ban csak olyan fotót küldenek, amelyet nem ő írt alá, hanem rányomtatták a kézjegyét.
Hát, Tom Hiddleston ismert volt arról, hogy sok levélre ő válaszolt kézzel írott levéllel, és hogy minden levelet megpróbált elolvasni. De mára már annyira népszerű + elfoglalt, hogy biztos nincs ilyenre ideje.
Az első válaszolónak igaza van, van mindnek autogram címe, elvileg így egy ügynökséghez jut el a leveled, amit továbbítanak a címzettnek. Hogy ez mennyire van így, arra nem tennék nagyobb összeget.
Lehet még interneten venni aláírásokat olyanoktól, akik eladják a sajátjukat. Gondolom nagyobb összegért olyan helyekről is, akik hitelesíteni tudják az eredetiséget, tehát szakember vizsgálta meg az autogramot.
És persze van az a megoldás, amit nekem jött be, nevezetesen hogy tavaly kimentem Londonba a Hamlet-re és személyesen kértem aláírást Benedict Cumberbatch-től (többek között). De persze ehhez alkalom és szerencse is kell.
előző vagyok, itt nézelődj szerintem:
Ügynökségek vannak erre, de azt tanácsolom, ha egy angol színésznek van amerikai címe is, inkább azzal próbálkozz. Az angol posta gyakorlatilag használhatatlan.
Meg hát ugye nagy probléma, hogy megszüntették a nemzetközi válaszszelvényt, így nem lehet felbélyegzett válaszborítékot küldeni... anélkül pedig kb. senki sem válaszol sajnos. :(
Harrison Ford amúgy most volt itt, kérhettél volna tőle itt is. Tavasszal elvileg jön vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!