Volt már veled olyan hogy valamit nagyon kerestél, közbe végig a szemed előtt volt?
Hát én az ellenőrzőmmel voltam így.
Nagyon ideges voltam,tiszta veres:D
Aztán amikor megláttam (rajta álltam), akkor annyira mérges voltam magamra hogy kiszúrta a szememet,hogy el is aludtam :D (TV nézés közben)
És képzeld el,ez volt d.u. 4-kor.
Szüleim pont 8-ra értek haza,engem felköltöttek (nem direkt,csak mikor csapódott az ajtó,felkeltem XD)
Szal hajnali 2-ig nem tudtam aludni :D:D
Azóta mindig nézem a talpamat ha nem találok valamit :D
hát..rajtam volt a szemüveg,közbe meg kerestem mind az állat..:D (pedig szemüveg nélkül nagyon homályosan látok)
egyszer meg a távirányitó volt a kezemben,és azt kerestem vagy 5 percig XD
A kezemen volt a hajgumi és összevissza kerestem a lakásba mire észrevettem, hogy rajtam van. :D
Meg egyszer a távirányítót kerestem, mire megtaláltam a hűtőben :D Biztos akkor raktam be amikor a kaját vettem ki. :D
LOL:D:D
Még vki?:D
egyszer a szomszédom ( a földszinten lakik ) nem találta a kulcsát, ezért bemászott az ablakon. bent végül meglett a kulcs: a zsebében volt.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!