Miért van az steamen hogy nem tudok barátot meghívni?
Figyelt kérdés
Amikor meg akarok hívni valakit akkor azt írja hogy valami nem jó és, hogy próbáljam újra eredeti a játék és már megpróbáltam mindent újraraktam a steamet is de semmi miért van ez?2016. nov. 7. 20:48
1/8 anonim válasza:
Azt írja, hogy "valami nem jó", vagy kiír valamit de lusta voltál a lényegi információt megosztani a kérdésben?
Hányas szintű a Steam profilod? Ha 0, ők nem vehetnek fel barátokat.
2/8 anonim válasza:
Csak ajkor tudsz ha van megvasárolt eredeti játékod
3/8 anonim válasza:
Csak akkor tudsz ha van megvasárolt eredeti játékod
4/8 anonim válasza:
Csak akkor tudsz ha van megvasárolt eredeti játékod
5/8 A kérdező kommentje:
1# ''Hiba a barát hozzáadásakor. Próbáld újra.'' ezt írja. Leírtam, hogy EREDETI a játék tehát 0 szintű nem lehetek..
2# A kérdésben direkt odaírtam, hogy EREDETI a játék...
2016. nov. 8. 03:47
6/8 A kérdező kommentje:
És igen megvettem a játékot és igen STEAMen..
2016. nov. 8. 03:48
7/8 anonim válasza:
Akkor is eredeti a játék ha külső oldalról veszed meg vagy giftként kapod, mégsem fogja a 0. szintet megváltoztatni, tehát nem hülyeség volt a kérdés.
Ha azt írja hogy próbáld újra később, akkor próbáld újra később. Lehet átmeneti rendszerhiba amivel te nem tudsz mit kezdeni, csak várni.
8/8 A kérdező kommentje:
10:48 Ez igaz és köszönöm a választ.
2016. nov. 8. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!