Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Insidious? Szerintetek is a...

Insidious? Szerintetek is a 3. resz kellene legyen az első?

Figyelt kérdés
Eléggé meg lett kavarva a film. Az első részben (2010) ugye az a piros fejű Démon elvitte Darlton lelkét, aztán Josh (az apja) utána ment, hogy kiszabadítsa, de Josh helyett a menyasszonynak öltözött Démon (Parker) jött vissza, amit az első rész végén Elis észrevett és lefényképezte és a fényképen nem Josh volt, hanem a fekete menyasszony, ezért "Josh" kitörte Elis nyakát. A második részben pedig "Josh" meg akart szabadulni az anyjától, aki arra próbálta rávenni, hogy ölje meg a családot stb. Viszont a harmadik rész végén mikor Elis hazatér, megjelenik mögötte a piros fejű démon. Szerintem az egész történet ebben a sorrendben zajlott le: Mikor Elis segitett a kicsi Joshnak azután végig fenyegette a menyasszony, hogy meg fog halni, de aztán mégis csak sikerült neki egy ideig legyőzni a félelmét amikoris segitett Quennek, aztán mikor haza ért meglátta a piros fejűt és ezért elment az akkor már családos ember Joshhoz, viszont ez már sz*rul sült el, mert az ami eddig fenyegette Josh testébe bújt és megölte. Szerintem az egész triólogia inkább Elis felelméről szól, ami a végén megöli őt...

2016. nov. 7. 14:09
 1/2 anonim válasza:
Nem hallottál még előzményfilmről?
2019. jún. 30. 22:51
 2/2 soma9111 válasza:
Szerintem akkor is jó!
2023. ápr. 3. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!