Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nőtársaim! Ti a fürdőruhán...

Nőtársaim! Ti a fürdőruhán vagy a bikinin átpisiltek, vagy félrehúzzátok pisiléskor?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy vicces kérdés, de a barátnőimmel erről beszélgettünk a minap.

Ki hogy pisil a strandon?

2016. nov. 5. 19:39
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
69%
Ez annyira gáz hogy ennyi álszent van, közben meg simán belepisil mindneki :)
2019. szept. 23. 08:24
 32/34 anonim ***** válasza:
85%

- Te, én mostanában feltűnősködök

- Hát hogy-hogy?

- Belepisilek a medencébe!

- Az nem feltűnősködés, mindenki belepisil.

- Na igen, de én a trambulinról!

Hofi

2021. jan. 24. 11:20
 33/34 anonim ***** válasza:
Na most egy világ omlott össze bennem..pff
2021. márc. 8. 01:38
 34/34 anonim válasza:
Én mindig átpisilek. Ha benne vagyok a vízben (akár medencében is) akkor is. Ha rendes wc-re megyek, és már alapból nedves a bikini akkor is, ha még száraz a bikini akkor is, de még olyan is volt, hogy mondjuk álltam sorba a csúszdánál, és ott pisiltem egyet, vagy ültem a fűben, és ott sétáltak mellettem az emberek. Az ember ott ül a fűben, és senki nem venné észre, ha ott helyben pisilne minden mozdulat nélkül, akkor miért ne?! Úgy történt pontosan, hogy kijöttem a vízből, gondoltam, hogy pisilni kell, de nem volt kedvem, leültem a fűbe, már alig bírtam visszatartani, aztán tulajdonképpen véletlenül egyszercsak jön a pisi. Aztán rendszeresen csináltam utána. Sima medencében, ha épp ülök a szélén, akkor is. Amúgy tud izgi lenni.
2022. ápr. 11. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!