Tudatos álmodáshoz keresek társat/segítőt. Érdekelne valakit?
Figyelt kérdés
Már egy ideje foglalkozok a témával, de sosem sikerült még. Valaki olyat keresek akivel meg lehetne beszélni a dolgokat, teknikákat, hasonlókat. Esetleg együtt elkezdeni magát a módszereket.2016. nov. 2. 22:02
1/7 anonim válasza:
Nem lehetséges hogy túl sokszor láttad az Inceptio-t? :-)
2/7 anonim válasza:
Nekem az óra nézegetés vált be. Mostanra már a hamis dolgokat is feltudom ismerni, így könnyebben lépek át tudatos módba.
3/7 A kérdező kommentje:
1 es: nem láttam elég sokszor :-D
2 es: leírnád bővebben?
2016. nov. 2. 22:51
4/7 anonim válasza:
Én sajnos magamtól álmodok tudatosan és csak úgy jön.De elalvás előtt el kell határoznod valamit amit el is képzelsz és 50% eséllyel sikerü.
6/7 anonim válasza:
Pl asztralis utazasra gondolsz?
Irj ha meg benne vagy
7/7 anonim válasza:
Nekem is írhatsz. Érdekel a téma, de alább ment az érdeklődésem a társhiány miatt pár hónapja(magamtól nem vagyol motivált semmiben), régen pár gyakorlattal mindig sikerült, azóta csak az átlagos 50%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!