Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Felvettek az idegenlégióba!...

Felvettek az idegenlégióba! Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, sikeresen teljesítettem a követelményeket, aláírtam a bevonulót. Most naponta kétszer kiengednek minket a városba (Lille II.sk központ), de május 11-én áthelyeznek minket Aubagne 3-as körzet-be, alapkiképzésre. Kicsit tartok attól, hogy lelkileg nem fogom bírni. Már így is kinézett magának pár 'arc' a közösségből, ma is volt egy kisebb konfliktusom. Mit tudnátok tanácsolni, hogyan nyugtassam magamat?
2010. ápr. 27. 19:39
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Sehogy, 1-2 alkalommal tuti elpi..áznak.
2010. ápr. 27. 19:45
 2/8 anonim válasza:
68%
Ha lelkileg nem érzed elég erősnek magad,szerintem addig lépj ki,amíg lehet.Ez nem játék,nagyon kemény lesz.Pár év és érzéketlen gyilkológép lesz belőled, vagy lelki és testi roncs.Tudom,hogy a pénz nagyon jó,de azért gondold végig: megéri?
2010. ápr. 27. 20:14
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Végy érzékeny búcsút néhány fogadtól.
2010. ápr. 27. 21:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

nem kellett volna lepontoznod a másodikat. teljesen igaza van. a személyiségedet ki fogják irtani belőled, leszerelés után nem fogod a helyedet találni. az idegen légió nagyon erős egyéniségeknek való. akik az emberi gyűrődéseket el tudják viselni, akik az éhezést, mosakodás hiányát, a legkülönbözőbb állatok látványát, esetleg elfogyasztását kibírják, és így tovább.

ha maradni szeretnél, találj ki frappáns válaszokat, tanulj meg pókerarcot vágni. hatásos az, ha mindig azt válaszolod, hogy magadról beszélsz kispajtásom, nem veszed észre? vagy akármit, de unalmas legyen, és buta arcot vágj hozzá.

hát nem kívánom neked a legrosszabbakat, de olyan fiatal vagy még, máshol lenne a helyed

2010. ápr. 27. 21:35
 5/8 prado09 ***** válasza:
remélem gyúrtál előtte és erős vagy testileg lelkileg is, mert ha nem kikészítenek! De ha bírod a tempót, sok zsetont kaszálhatsz.
2010. ápr. 29. 17:50
 6/8 prado09 ***** válasza:
remélem gyúrtál előtte és erős vagy testileg lelkileg is, mert ha nem kikészítenek! De ha bírod a tempót, sok zsetont kasszálhatsz!
2010. ápr. 29. 17:50
 7/8 prado09 ***** válasza:
k**vára úgytűnik hogy 2-szer küldtem el bocsesz.
2010. ápr. 29. 17:54
 8/8 Engagé volontaire válasza:
100%

A kérdés feltevő hazudik,a válaszok okoskodnak.

Ugyanis maga a felvételi procedura és a szerződés aláirás is Aubagne-ban zajlik,onnét csak ugy mehetsz ki ha kirugtak,vagy visznek alapkiképzésre Castelnaudary-ba:(

2010. júl. 11. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!